Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая и аз с 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• М да тои дори подчерта че го кефат мноо яко и си търси такива,и си е намерил

Comment

• В Ловеч случаино намерих ето това,е не е алфа ама някои от Класиците сигурно търсят такива Фиатове а този е за чаркалаци,незнам каде да ги кача тея снимки и за тва тука.
      Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
        Все някои ден и това ще стане,но засега този ден е бая далечко,колицата ме слуша повече от колите които съм имал,
        Вчера наказах една Астра с голяма бурия отзад дет мноо брамчи.
        Мордохи снимал съм ти задницата специално за теб (хи хи),да видиш как стои празна някак си.
        Колега Могата би ли прати там снимките на ауспусите ако обичаш.
        Благодаря предварително.
        Аман от тебе!
        Имаш го спойлера!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Просто се пошегувах,карал съм без споилер и ще карам без споилер.

Comment

• Аз пък съм сериозен
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

М да тои дори подчерта че го кефат мноо яко и си търси такива,и си е намерил

да само трябва да му ги пратя
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Тои нали щеше да си ги взима от теб,ма ви си знаите де.
                И да се похваля смених си изпарителя на Алфата и вс е ОК вече,хакнах и един БРЦ АТ90Е 100кв,ебати динамиката вади тоя изпарител,колата варви така леко и е готова да отговори винаги като смачкам педала на газта.

Comment

• Браво!
                  Сега ще се кефиш не само на вървеж, а и на икономия.
                  Моята, много учудващо е много по-икономична от Алфи.

Comment

• Така........и поредното проблемче може би.От вчера чувам ТПСа да чука като картечница а ако му измъкна буксата колата вдига около 200 оборота(това е на газ,на бенз незнам),ако извадя буксата широката на дебитомера(жетроник) ТПСа спира да трака и колата не променя оборотите,и си работи добре.
                    Даите мнение за какво иде на реч.
                    Благодаря предварително.

Comment

Така........и поредното проблемче може би.От вчера чувам ТПСа да чука като картечница а ако му измъкна буксата колата вдига около 200 оборота(това е на газ,на бенз незнам),ако извадя буксата широката на дебитомера(жетроник) ТПСа спира да трака и колата не променя оборотите,и си работи добре.
                      Даите мнение за какво иде на реч.
                      Благодаря предварително.
                      ТПС-трака? Ти ме уби. Много ми е странно как ще чука, при условие, че вътре има 1 микроключе и две прастини за фул тротъл. А на бензин, когато извадиш буксата на ТПС-а мотора би трябвало да се опитва да изгасне.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Боби 33 нямам си на идея за какво става на въпрос просто ми е скапан теефона и немога да ти снимам видео да видиш за какво става на въпрос.
                        Чукането е силно долувимо на ухо и е може би с 3 до 4 чукания в секунда.
                        Може да ви е смешно но това е истината.

Comment

• май говориш за клапана за празния ход.
                          точка

Comment

• Колев говоря за това което е в началото на смукателния колектор
                            Last edited by morrty; d.m.y г., 12:16.

Comment

• Някои би ли ми казал защо колата като загрее сваля бавно оборотите на газ м/у 1600 и 800 оборота.

Comment

Някои би ли ми казал защо колата като загрее сваля бавно оборотите на газ м/у 1600 и 800 оборота.
                                Щото дето вика , Боби, тъпанарските ни инжекциони няматм грам мозък. Там всичко е механично.
                                Сега по въпроса.
                                Ако ти трака клапата на дросела( тя клапа, а не ТПС, щото нямаш такъв, а само п;одобен щракалник) то е много вероятно да е от всмукателен, преебан клапан.
                                Тия мотори са известни с тая простотия

Comment

Working...
                                X